06 Mar

Bibliotekarien

Det är ingen vanlig tisdag på filialbiblioteket. Bibliotekarien Jill Johnsson öppnar som vanligt men med stor förväntan. Idag ska den kände författaren nämligen komma på biblioteksbesök. Vad Jill inte vet är att han egentligen inte är intresserad av att prata om sina böcker. Och vad hon inte har en aning om är att är en ung handläggare från kommunen är på väg till filialbiblioteket. Han kommer för att framföra filialen ska stängas och alla kommer att bli uppsagda. Och när författaren och handläggaren anländer på samma gång blir ingenting som någon tänkt sig!

Information om arrangemanget:

Regi Peter Elmers. Bland teaterfolket i Karlshamn är Peter ett välkänt ansikte. Som sjuåring började han i en dramagrupp som träffades en gång i veckan på biblioteket och när Teatersmedjan startade två år senare var steget dit inte långt. Under många år medverkade han i smedjans många uppsättningar både som skådespelare, regissör, scenograf och producent.
– Jag är fostrad i Teatersmedjans skola. Det ges stort utrymme i föreningen att utvecklas och förverkliga sina idéer och drömmar och Teatersmedjan börjar blir omtalat. Det är många som fostrats där som nu jobbar professionellt med teater.

Mer info:
http://www.regionteatern.se

Datum: 2018-03-06

Tid: 19:00

Plats: Karlshamn, Lokstallarna, Stora salen

Biljettinfo:

SLUTSÅLT! Överblivna biljetter i kassan på Lokstallarna från klockan 18.00. Biljetter via KÖP BILJETT på denna sida, Lundins Bokhandel, Stora Coop, Turistbyrån samt spelkvällen från klockan 18.00 i kassan. Priser: vuxen 200 kronor, scenpass 160 kronor. Pensionär 180 kronor, scenpass 140 kronor. Ungdomar t.o.m. 25 år 70 kronor, scenpass 50 kr. Gruppbiljetter ring Sören Fohlström telefon 0454-32 92 13, mobil 0761-81 88 76 alt. e-post fohlstrom@gmail.com Speltid: 2 timmar inkl. 20 minuters paus. Kaffeservering. Medverkande: Anna-Maria Käll. Bengt Dahlberg, Saskia Husberg och Björn Johansson Boklund. Tillgänglighet: anpassad för personer med rörelsenedsättning och har handikapplatser. Lokstallarna har handikapptoalett. Ledsagare går gratis.

Köp biljett