Medlemsförmåner

Scenpass Sverige är
– ett unikt förmånskort för medlemmar i Riksteatern. Med Scenpasset i din hand är du förmånsgäst på nästan alla teatrar i Sverige. Scenpasset  är ett initiativ från Riksteatern som genom samarbeten med teatrar i hela landet kan erbjuda dig alla dessa förmåner dock ej privatteatrar.
Scenpasset kostar 150 kronor/år för vuxna och 50 kronor/år för barn
och ungdomar tom 25 år.
Familjerabatt: om du betalar ordinarie familjerabatt kan din familj bli
medlemmar för endast 80 kronor/år och person.
Föreningar och organisationer kan också bli medlemmar i Riksteatern.
Kontakta då Riksteaterns medlemsservice på telefon 08-531 99 300 så så kan de berätta mera.
Telefontid: Mån-fre 10.00-16.00.
E-post: medlem@riksteatern.se
Riksteatern
Riksteatern består av 230 ideella föreningar som arrangerar och främjar scenkonst över hela landet. Tillsammans äger föreningarna Sveriges största producent av teater. Riksteatern har idag över 40 000 medlemmar. Bli en du också!!
Massor av erbjudanden
Förutom teaterföreningarnas repertoar så finns många erbjudanden och förmåner kopplade till scenpasset via regionteaterar, stadsteatrar och övriga lokala teatrar
Kolla in listan på arrangörer under www.scenpass.se  och under ”Medlemserbjudanden”
Så använder du Scenpasset
Du får ett personligt kort som gäller ett år från du ansöker. Rabatten gäller en biljett per scenpass på ordinarie biljettpris om inget annat anges. När du bokar biljetten hos oss säg till hos återförsäljarna eller i kassan speldagen att du har scenpass och visa kortet så får du rabatten som gäller vi den aktuella föreställningen. Om du köper biljett via www.karlshamn.riksteatern.se så klickar du i rutan scenpass. Kortet är personligt och gäller i ett år från inköpsdagen. Normalt gäller inte kortet vid premiärer och gästspel ute i landet.